Hive Türkiye Power Up Day 19.09.2024

in #hive-18875314 days ago

20240828_143000.jpg

Herkese merhaba. Nasılsınız? Umarım her şey yolundadır. Ben yine uzun denilebilecek bir aradan sonra buradayım. Bugünü kaçırmak istemiyordum. Bugun 19 Eylül Hive Türkiye Topluluğumuzun Hive Güçlendirme Günü...

Her ayın birinde Hive Blogda Hive Power Up Day etkinliği yapılıyor. Buradan esinlenerek Hive Türkiye Topluluğu da her ayın on sekizinde Hive Power Up Day olarak etkinliği yapıyor. Bu etkinliğin asıl ve genel amacı adından da anlaşılacağı gibi Hive'yi güçlendirmek veya güçlü tutmak. Etkinliğe katılanların bir miktar Hive'yi Power Up yapması gerekiyor. Varsa Power down işlemini durdurması gerekiyor. Yine kriptopara borsalarında varsa Hive satış emirlerini iptal etmesi gerekiyor. Bütün bunların Hive'yi guclendirmek için iyi düşünülmüş şartlar.

Ben de her ayın birinde genel Hive Power Up Day etkinliğine katılamasam da Hive Türkiye Topluluğumuzun etkinliğine her ay katılmaya çalışıyorum. Bu ay da 10 Hive'yi Power Up yaparak katılacağım. Önümüzdeki dönemde uzunca bir süre Power Down yapmayı düşünmüyorum. Ama planlar her zaman istendiği gibi gitmiyor. Geçmişte 5.000 Hive Power'in üzerine çıkmıştım. Ama elimde olmayan sebeplerden dolayı power down yaparak 1.000 Hive Power'a kadar çekilmek zorunda kaldım. Umarım bu defa öyle olmaz.

Yeniden 5.000 Hive Power'a sahip olmayı çok isterdim. Ancak şu anki şartlarda yeniden oralara ulaşmam çok zor görünüyor.
Hive Power down yaptığım dönemden bu yana burada eskisi kadar da aktif olamıyorum. Yani yazarlık gelirim neredeyse sıfır. Haliyle küratörlük gelirim de çok az. Bunu ancak uygun olduğum bir dönemde yatırım yaparak yapabilirim. Bakalım önümüzdeki dönemde neler olacak...

Topluluğumuzun bütün üyelerini bu günki etkinliğe katılmaya davet ediyorum. Umarım katılım geçen ayki kadar yüksek olur. Bu günlük yazacaklarım bu kadar. Yakın zamanda tekrar görüşmek üzere.
Kendinize iyi bakın.